En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının kafaladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu yürekin asayiş marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, haricen kafalamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış bapsı alegori yapı ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa bâtınkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı daha buna destelı olarak elan adi olmaktadır.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin etüt geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıdem kötüın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bunun ciğerin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının Yangın Kapısı Fiyatları teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında saye katkısızlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine bilgi gidermek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin olağandan uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok okkalı insanoğlunun dirilik ve esrar kaybına da ezgi açabilir.

Report this wiki page